Твір-роздум про вчинки людей

 
Що впливає на вчинки людей і до чого вони приводять?

Інколи нас зовсім не зрозумілі вчинки інших людей. Чому саме вони вчинили так, а не інакше? Що підштовхнуло їх до такого рішення? І головне, як самому навчитись приймати правильні рішення?
Часто на вчинки людей впливає думка оточуючих. Тобто, коли людина хоче прийняти важливе рішення, вона думає про те, що скажуть про її вибір інші люди. Це інколи приводить до небажа-них наслідків, адже кожен вчинок тягне за собою певні наслідки. І коли хтось приймає рішення проти власного бажання, відповідно, отримує і небажаний результат.
Тож як приймати правильні рішення, щоб потім не шкодувати про наслідки? Перш за все, треба прислухатись до свого внутрішнього голосу, визначити, як буде краще саме для тебе. І головне, не варто зважати на думку оточуючих. Тільки ви знаєте, як для вас буде краще. Оточуючі люди формують свою думку через призму власних потреб та інтересів. І вона не завжди буде вірною для вас. Тож щоб не шкодувати про власні вчинки потрібно прислуховуватись до своїх цілей, бажань та своєї совісті. Адже тільки людина, яка буде щирою перед собою, може досягнути ба-жаних результатів.
Також є ще одна важлива річ, яку потрібно пам’ятати. Інші люди теж не повинні рахуватись з вашою думкою, коли приймають рішення. Їхні вчинки часто можуть бути незрозумілими, нело-гічними і навіть образливими для вас, але перш ніж засуджувати, подумайте, як би ви вчинили на його місці. І навіть це не буде об’єктивно. У різних людей різні погляди на життя, різне виховання та моральні цінності, тож не можливо вимагати від інших вчиняти так, як ви. Запам’ятайте одне просте правило – тільки ви в праві вирішувати, як вчиняти у певній ситуації і тільки ви несете відповідальність за свої вчинки. Так само інші люди, беруть на себе відповідальність за свої вчинки, вам залишається лише підтримати їх чи відійти осторонь.
Vchys: ГДЗ, Решебники , Ответы, Реферати, Твори, ПрезентаціїГДЗ, Решебники и Ответы