"Буба" характеристика героїв

 

“Буба” характеристика героїв допоможе зрозуміти внутрішній світ та розкрити образи героїв.

“Буба” головні герої

  • Дівчина Буба – Агнешка, – головна героїня роману.
  • Марися – матір Буби,
  • Павло – батько Буби,
  • Генрик – дідусь Буби,
  • сестра Олька,
  • подруга Агата,
  • домогосподарка Барташова,
  • подружжя Манчаків.

“Буба” характеристика героїв

Буба 16-річна дівчина. Вона старанно вчить уроки, чемна, слухняна, має зразкового бой-френда, переймається клопотами сестри, виграє на чемпіонаті з бриджу. Буба переживає за азартного дідуся, за непрактичного батька і маму-авантюристку, близьку подругу Агату і сестру Ольгу та продовжує любити їх попри всі витівки.

Мама Буби, авторка «провальних» романів, постійно впадає в певні крайнощі. То вона невпинно пише, то вдягається по-підлітковому й фанатично займається фітнесом, то намагається помолодшати, то переймається модними релігійними віяннями. Мати нагадує Бубі інфантильне наївне дівчисько. Матір зовсім не цікавиться життям доньки, навіть не знає, у якому ліцеї дівчина навчається.

Батько  Павло  –  телеведучий. Він не здатен сам вибрати собі одяг на роботу  Бубу він помічає частіше, але здебільшого їхні розмови короткотривалі.

Хоча завдання Бартошової полягає у дбанні про чистоту квартири та приготуванні їжі, саме вона часто розв’язує сімейні конфлікти. Бартошова часто виступає в ролі буркітливої, грубої й незадоволеної жінки, але, попри все, саме вона  втілює дух родини, виступає символічною матір’ю-годувальницею й наставницею.

Дід Генрик здатен не тільки підтримати Бубу в тяжкі хвилини, а й вирішити в родині будь-яку ситуацію завдяки гумору та здоровому глузду. На ділі він завжди виявляється найближчим Бубиним другом, який здатен оцінити й переосмислити будь-яку складну ситуацію.

Адась – перше кохання і «нещастя» Буби. Нездатний відрізнити справжніх почуттів від легковажних захоплень. Не вміє цінувати почуття Буби. Особливо не переймається навчанням. Не завжди прагне зрозуміти однокласників.

Йолька – легковажна красуня, зайнята своєю зовнішністю. Не обтяжена особливим інтелектом. Запустила навчання. Прагне особливої уваги. Її захоплення порожні і несерйозні.

Агата – дівчина, яка чудово розуміє, що такі сімейні проблеми, адже її мати зраджує батькові, той випиває і б’є доньку. Вона не може переодягнутися на фізкультуру, оскільки боїться, що побачать сліди побоїв. Уміє бути справжнім другом.

Мілош – однокласник, який серйозно захоплюється орнітологією. Здатний на співчуття і підтримку. Завжди виявляється поруч, коли потрібно. Без слів розуміє друзів. Робить усе по-справжньому, а не напоказ.


Vchys: ГДЗ, Решебники , Ответы, Реферати, Твори, ПрезентаціїГДЗ, Решебники и Ответы