Казка «Курочка-ряба» в діловому стилі

 
Якщо вірити переказам східнослов’янського фольклору , в одному населеному пункті у сільській місцевості жила сімейна бездітна пара похилого віку. За неофіційними даними, обори у них не було, але був лише один представник виду свійської птиці – елітна курка, якій було присвоєно ім’я Ряба.

В один з днів (дата не значиться, або загублена), в період несення яєць, літня пара виявила яйце-гібрид на сідалі у елітної курки Ряби . Це було міцне золоте ядро овальної форми. Як свідчить народний фольклор, літня пара, мабуть із-за цікавості, вирішила роздрібнити яйце на окремі фрагменти. Але в силу похилого віку сімейної подружжя, процес дроблення пройшов невдало, і яйце не було піддано процесу деформації.

Лише випадкове втручання із зовнішнього середовища допомогло яйцю розлетітися на кілька частин. Представниця загону гризунів , миша сіра звичайна, допомогла завершити даний процес, зачепивши яйце, яке лежало на столі.

Нажаль, літня пара виявилася на рідкість сентиментальною , тому вони дуже засмутилися , коли побачили золоті уламки яйця, що лежали на підлозі хати.

Якщо вірити фольклору, курка, не кажучи раніше, зуміла заспокоїти своїх господарів, пообіцявши їм і далі нести яйця, але вже звичайні – столові .
Vchys: ГДЗ, Решебники , Ответы, Реферати, Твори, ПрезентаціїГДЗ, Решебники и Ответы