Протягом свого життя люди задаються незліченною кількістю найрізноманітніших питань, у людей виникає безліч найскладніших проблем. Деякі впадають у відчай, мають в депресію і перестають хотіти жити. Але все змінюється кардинально, коли в їхньому житті з’являється любов. Це й не дивно, адже життя людини досить складне й часто неприємне, а любов сприймається як віддушина, якийсь дуже приємний відрізок. Для деяких любов і є єдиним сенсом життя.

Любов – прекрасне почуття, якого заслуговує кожен. Деякі кажуть, що це всього лише хімічна реакція організму, але до чого ж вона приємна. Коли у людини все погано, справи йдуть огидно, все валиться з рук на допомогу завжди приходить любов. Досить поглянути на закохану людину, щоб зрозуміти це і повністю переконатися в цьому. Напевно у всіх є знайома людина, яка після поява у неї пари неймовірно змінюється. У неї покращився настрій, стала частіше з’являтися посмішка на устах, вона навіть у цілому стала виглядати набагато краще. Все це пов’язано саме з ніжним почуттям любові. Саме любов є причиною для існування всього світу і нашого суспільства. Завдяки любові люди одружуються, заводять дітей, створюють сім’ї і дійсно хочуть продовжувати жити і радіти цьому житті. Ще одним з аргументів на користь важливості любові є те, що немає більшої для людини образи, ніж відкидання її любові. Найбільші страждання пов’язані саме з тим, що на любов однієї людини інша людина любов’ю відповісти не може.

Важливо розуміти, що любов може бути не тільки між парою – чоловіком і жінкою. Кожен батько і мати дуже люблять свою дитину і це ще один яскравий приклад неймовірно сильної любові. Напевно багато людей чули про те, які вчинки люди готові вчинити заради своєї дитини. Іноді це дивує, а іноді вражає. Тому любов батьків нітрохи не менше, а може навіть і більше, ніж любов між чоловіком і жінкою. Варто зауважити, що, хоч діти і не мають по відношенню до батьків ніяких природних інстинктів, вони їх теж дуже люблять і часто здійснюють дивовижні вчинки заради своїх батьків.

Варто зауважити, що любов, звичайно, дуже важлива, але зустрічаються іноді люди – одинаки, які зовсім її не потребують. Таке трапляється, адже люди різні, бувають і ті, хто не відчуває такої гострої необхідності любити і бути коханими. Ці люди точно також заслуговують поваги та розуміння, як і всі інші. Не варто вимагати від них любові, адже вони ніяк не зможуть її дати.
Vchys: ГДЗ, Решебники , Ответы, Реферати, Твори, ПрезентаціїГДЗ, Решебники и Ответы