Любов виникає з любові

 
Кохання штука непроста, та й кожен це не знає

Це знають тільки ті хто кохав, або кохає

Я знаю, знаю що воно таке

Бо я це відчуваю

Я знаю, що його кохаю

Кохаю серцем, розумом кохаю

І тілом відчуваю.

Любов… Дуже багато означає це слово. Кожна людина розуміє під ним щось своє. Хтось мріє про неї, хтось від неї біжить, хтось заперечує, хтось жадає, але при цьому всі її шукають. Людина не може жити без любові. Люди відкидають, тікають від любові, тому що відкинули їх, вони обпеклися, і тепер вони бояться обпектися знову. Але потім їх все одно тягне знову випробувати це почуття. Про любов співають пісні, пишуть вірші. Про кохання мріють усі дівчата. Так що ж таке любов?

Любов – це почуття. Почуття однієї людини до іншої людини. Любов – це таке почуття, яке не можна описати словами. Коли людина любить, вона по-справжньому щаслива. Ти наче окрилений – відчуваєш в собі масу енергії, готовий йти на будь-які подвиги, хочеться зрушити гори.

Але любов – це не тільки подвиги, це – турбота, взаєморозуміння, терпіння, радість і горе, увагу і повагу. Адже не випадково при одруженні дають обітницю відданості: «Бути з людиною і в радості і в горі…». Коли ти з людиною не тільки в радісні хвилини, коли у неї все добре: вона здорова, бізнес процвітає і все чудово, але й у важкі хвилини: коли людина сильно хвора, все навколо неї «валиться» або вона опиняється на «вулиці». У наш час таке, на жаль, трапляється. Коли ти зі своєю другою половинкою пережив найважчі часи і ні він від тебе не відвернувся, ні ти від нього, а , навпаки, протягом цього часу ви підтримували один одного, не залишили у важкій ситуації, дбали один про одного, тоді можна сказати, що це справжня любов!

Любов полягає в тому, щоб приймати людину такою, якою вона є з усіма його плюсами і мінусами. Радіти її перемогам, співпереживати разом з нею.

Так само любов – це повага один до одного. Людина повинна поважати вибір свого коханого. Наприклад, вибір професії. Друга половинка має, навпаки, підтримувати, а не висловлювати свої невдоволення з приводу того, що ця професія йому їй подобатися. Вона може висловити свою думку, але ніяк не забороняти коханому в його виборі. Якщо людина любить, вона зрозуміє, і не буде ображатися.

У любові, яка триває довгі роки, важливе терпіння. Бо впродовж довгих років не може бути так, що у людини завжди буде гарний настрій, що вона завжди буде всім задоволена. Треба вчитися стримувати свої емоції, якщо тебе щось дратує в коханій людині: краще сказати про це спокійно. Потрібно працювати над самим собою – це найважче в любові. Головне не «перегинати палицю»: не варто принижуватися перед людиною. Людина сама повинна бачити по ситуації і діяти так, як їй підказує серце, де потрібно піти на вчинок, а де проявити гордість.

Адже любов так прекрасна! Я коли була маленькою, часто бачила хлопця з дівчиною, вони живуть недалеко від мене. Коли я їх бачила разом, вони завжди йшли під ручку і світилися від щастя. Через якийсь час вони одружилися, у них з’явилася дитина. Зараз вона вже підросла і пішла до школи. А її батьки й досі ходять під ручку і світяться від щастя. Ось це і є ЛЮБОВ! Це любов, яка може виникнути тільки з любові!
Vchys: ГДЗ, Решебники , Ответы, Реферати, Твори, ПрезентаціїГДЗ, Решебники и Ответы