Мій найулюбленіший вид спорту

 
З різноманітних засобів фізичного виховання особлива увага приділяється такій спортивній грі, як футбол. Футбол без перебільшення можна вважати найпопулярнішою в світі спортивною грою і найпоширенішим видом спорту, незважаючи на те, що в порівнянні з так званими класичними видами спорту він має невелику історію. За своїм впливом гра є комплексним і універсальним засобом фізичного виховання і фізичного розвитку.

Спеціально підібрані ігрові вправи створюють сприятливі можливості для вирішення самих різних завдань в області фізичного розвитку. На сьогоднішній день спортом № 1 у всьому світі прийнято вважати футбол. І справді, футбольні матчі збирають тисячні стадіони та багатомільйонну телевізійну аудиторію, міністри спорту різних країн всерйоз переймаються вирощуванням юних талановитих футболістів, для чого відкривається одна школа футболу за одною. Безумовно, як і в будь-якому іншому виді спорту, у футболі відзначаються позитивні моменти, що впливають на організм і здоров’я людини.

Я займаюся футболом третій рік, граю в команді «Академія футболу». У нас чудовий тренер, який допомагає нам ставати справжніми футболістами, ми дуже часто граємо з командами-суперниками по місту, в області, беремо участь у всеукраїнських змаганнях. У мене є певні успіхи .

Я вважаю, що зайняття футболом та і взагалі спортом є корисним, адже сучасна людина мало рухається, тому що її праця на виробництві все частіше замінюється спеціальною технікою, розвиваються засоби транспорту, а телебачення не бажає відпускати від свого екрана. Це веде до недостатнього фізичного навантаження, а, значить, і до хвороб.

Чому я так люблю футбол? З ним розвивається не тільки швидкість, але і підвищується кмітливість, витривалість, тут обов’язково навчишся точності й швидкості реакції. Плюс гарт організму. Тренування проходять в будь-який час року, але завжди на вулиці, будь то рання весна або пізня осінь. У футбол грають люди, у яких дуже сильно розвинене почуття азарту.

У нас і в школі є своя футбольна команда. Ми вже виграли кілька першостей міста, тому скоро поїдемо в іншу область на гру з такими ж школярами. Навіть якщо ніхто з нас не буде професіоналом у спорті, то все одно користь від цих занять дуже велика. У нас склався дуже дружний колектив, ми одна команда однодумців на чолі з нашим тренером. Усі перемоги у нас ще попереду.
Vchys: ГДЗ, Решебники , Ответы, Реферати, Твори, ПрезентаціїГДЗ, Решебники и Ответы