Чого навчає повість В.Черемиса "Вітька+Галя"?

 

Чого навчає повість В.Чемериса “Вітька+Галя” Ви дізнаєтеся в цій статті.

Чого навчає «Вітька + Галя, або Повість про перше кохання»?

Повість В.Черемиса “Вітька+Галя” навчає справжній дружбі, життєлюбству, вміти добиватися своєї мети, сприймати життєві ситуації з почуттям гумору, не втрачати оптимізм у будь-яких справах.

«Вітька+Галя» – це твір про світле почуття –про кохання. Повість сповнена іронії та веселих ситуацій. В. Чемерис описує серйозні для підлітків події з гумором, і читач відчуває, що навіть під час життєвих негараздів життєрадісність повинна брати гору.

Вітька – 14-літній парубок, що закохався у Галю. Розповівши про своє нове почуття другові, він вирішує діяти і завойовувати кохання дівчини: пише вірші, співає серенади, але все невдало. Проте хлопець не опускає руки, адже він з оптимізмом сподівається ще досягти своєї мети і завойувати прихильність Галі.

Протягом життя кожен із нас задається багатьма питаннями з приводу кохання. Як себе поводити, щоб добитися серця любої? Саме твір «Вітька+Галя» допомогає знайти нам відповідь на це питання. Треба бути тим, ким ти є. Залишаючись собою, Вітька досяг своєї мрії.

Галя і Вітя – приклад ввічливого та дружнього ставлення один до одного.


Vchys: ГДЗ, Решебники , Ответы, Реферати, Твори, ПрезентаціїГДЗ, Решебники и Ответы