В лиху годину упізнаєш вірну людину

 
Коли в житті будь-якої людини трапляється щось погане, світ навколо неї ніби починає ламатися. Це такий момент, коли кожен із нас потребує підтримки, і не тільки рідних, адже їм вона в цей момент також необхідна. Скрутне становище — це час, коли найбільшою підтримкою для кожного стає присутність поруч друзів.

У кожного з нас є досить велика кількість знайомих людей, яких ми можемо назвати приятелями, тільки деяких із них — друзями. А от те, наскільки вірні, щирі ці друзі, нам допомагає зрозуміти ситуація, коли ми найбільше потребуємо їхньої підтримки. Таких ситуацій може бути безліч, вони, на жаль, трапляються в житті кожного без винятку. І тоді допомогти будь-яким чином намагаються тільки справжні друзі. Це ніби екзамен — на щирість їхніх почуттів, на чесність із собою.

Справжні друзі залишаються поруч завжди, незважаючи на власні інтереси, справи. Вони приходять на допомогу і вдень, і вночі, вони підтримують, намагаючись заспокоїти, навіть якщо в їхньому житті відбувається щось не дуже гарне. Справжній друг ніколи не відмовить у можливості виговоритися чи й просто поплакати, навіть поплаче разом. Він стане й залишиться для нас рідною людиною.
Vchys: ГДЗ, Решебники , Ответы, Реферати, Твори, ПрезентаціїГДЗ, Решебники и Ответы