Сміливому належить увесь світ

 
Немовля важко назвати сміливим. Воно дуже потребує піклування батьків, щоб вижити, але завжди голосно про це сповіщає. Трішки підрісши, дитина починає пізнавати світ. І їй це вдається, оскільки вона безстрашно вирушає до будь-якого предмета, що її зацікавив. Звичайно, батькам доводиться стримувати цю сміливість, щоб не наразити дитину на небезпеку.

Ставши старшими, деякі люди так і продовжують бути шукачами, незважаючи на маленькі чи великі перешкоди на своєму шляху, інші ж починають боятися, їхнє життя нагадує човен, що пливе за течією річки без керманича. Та виходить так, що саме в людей, котрі не бояться шукати кращих шляхів, доля складається щасливіше, вони більшого досягають у житті. Найкращі спортсмени, письменники, художники, науковці — це люди постійного пошуку, яким ніколи не бракує сміливості.

У кожного з нас у житті може трапитися ситуація, коли ми опинимось перед серйозним вибором, і зробити його, вибрати той чи інший варіант дій — теж велика сміливість. Не треба боятися цього, бо зміни завжди відбуваються на краще: ми або відразу побачимо свою правоту, або навчимося на власній помилці обирати кращий варіант. Тільки сміливі завойовують міста, тож не біймося завойовувати власне життя!
Vchys: ГДЗ, Решебники , Ответы, Реферати, Твори, ПрезентаціїГДЗ, Решебники и Ответы