Екскурсія, яка мені сподобалася

 
Минулого літа ми з батьками поїхали до Чорного моря. Ми щороку намагаємося з’їздити кудись на відпочинок, і цього разу місцем нашої зупинки батьки обрали Ялту. Це приморське місто, дуже гарне, з давньою історією. Кожного року до Ялти на відпочинок приїжджає велика кількість людей не тільки з України.

Щовечора ми з батьками гуляли набережною, а зовсім поруч плюскотіло море. Легкий бриз з його боку робив повітря свіжим і запашним, а у світлі ліхтарів уся набережна виглядала просто казково. Одного дня ми каталися на канатній дорозі і з висоти пташиного польоту бачили все місто, ніби на долоні. Іншого — відвідали ялтинський зоопарк, де є такі тварини, котрих не побачиш більше ніде в Україні. А ще ми побували в Лівадійському палаці, відомому своєю історією.

Один день з двох тижнів на морі ми повністю присвятили екскурсії в Нікітський ботанічний сад. Він був заснований ще в XIX столітті, а зараз відомий на весь світ як місце, де зібрано безліч видів рослин. Насправді в ботанічному саду здається, що головні навколо не люди, а саме рослини — квіти, кущі, дерева. Дивлячись на їхню красу, потрапляєш ніби під гіпноз. Ми із задоволенням ще раз повернемося туди.
Vchys: ГДЗ, Решебники , Ответы, Реферати, Твори, ПрезентаціїГДЗ, Решебники и Ответы