Щастя знає, кого шукає

 
Щастя в коленого своє. Для дитини щастя — це нова іграшка або навіть цукерка, для молодої людини — складений іспит чи вдало знайдена робота, для зрілої — сімейний добробут, достаток, для старої — піклування дітей та онуків. Цей перелік можна продовжувати безкінечно, бо скільки людей — стільки й думок з приводу питання про щастя. Але, напевно, кожна людина знає, що щастя не дається просто так, його треба заробити.

Про багатьох людей кажуть, що вони заробили своє щастя. Тим, хто наполегливо добивається, не може не пощастити. Ці люди старанно навчаються, працюють, отримуючи задоволення від самого процесу, а потім і його наслідків. їх поважають за працелюбність, наполегливість, їх ставлять за приклад іншим. Звичайно, у житті таких людей теж можуть траплятися погані речі, їхнє життя не ідеальне, але незважаючи на це, вони ніколи не поступаються своїм життєвим принципам і власними вчинками намагаються змінити становище на краще.

Та не слід забувати, що ми повинні бути вдячними за те, що маємо, адже комусь може пощастити менше. Отримавши від долі подарунок, слід жити за тими ж правилами, що й раніше, це запорука того, що в нашому житті ще траплятимуться інші гарні речі.
Vchys: ГДЗ, Решебники , Ответы, Реферати, Твори, ПрезентаціїГДЗ, Решебники и Ответы

Схожі Твори з української мови за 6 клас

 
 

Залишити коментар

 

Коментарів - всього 0