Я сам будую власне життя

 
Донедавна я вважав, що моє життя складається ніби саме собою. Я навіть не замислювався над тим, як чинити сьогодні чи завтра. Все йшло немов своєю чергою.

Але зараз я зрозумів, що «будувати власне життя» — це не просто красиві слова. З того, що ми робимо сьогодні, виростає наше завтра, і це дуже важливо усвідомити.

Я добре вчуся в школі. Намагаюся зрозуміти все, що нам пояснюють. Якщо виникають складнощі, розбираюся, іноді сиджу над певного темою до ночі. Особливу увагу я приділяю математиці й фізиці, оскільки хочу вступити на фізико-технічний факультет університету. Я вважаю, що за цими науками майбутнє. Моя мрія — вивчати таємниці космосу, адже там досі так багато нерозгаданого, невідкритого. Крім того, я вивчаю англійську й німецьку мови, бо розумію, що без мови міжнародного спілкування буде важко отримати дійсно гарну роботу. Я серйозно займаюся живописом, просто тому, що мені це подобається (але розумію, що це дуже розширює кругозір). Я граю в футбол, наша команда навіть кілька разів була чемпіоном міста. Намагаюся хоча б раз на місяць бувати на цікавих виставах, концертах. Дуже багато читаю, книжки як сучасних, так і класичних авторів. Особливо мені подобаються твори Віктора Пелевіна й Олександра Дюма. У мене є багато друзів, які, я певен, ніколи не підведуть мене.

Отже, я вчуся, цікавлюся новинками техніки, малюю, намагаюся слідкувати за культурним життям, займаюся спортом, тобто роблю інвестиції у своє майбутнє — будую його сам, таке, яке мені подобається. Я впевнений, що зі своїми знаннями зможу одержати ту професію, якої прагну, займатися улюбленою справою. Мої друзі — це надійний тил. Я постійно виховую в собі сміливість, наполегливість, волю, а з цими якостями зможу здійснити будь-яку свою мрію!
Vchys: ГДЗ, Решебники , Ответы, Реферати, Твори, ПрезентаціїГДЗ, Решебники и Ответы