Моя мама - опис

 
У моєї мами дуже гарне ім’я – Юлія ! Це ім’я походить від старовинного імені Иулия , що означає « пухнаста ». Ім’я мамі дуже підходить. Вона дуже струнка , ніжна, добра , ласкава , тендітна . Я її дуже люблю. Моя мама не знає ліні , вона вміє в’язати , шити , дуже смачно готує. Це вона навчила мене всьому , що я вмію.
У моєї мами дуже красиві сірі очі з довгими пухнастими віями , густі каштанові волосся , ніжні рожеві губи. Вона худенька , середнього зросту. У неї стрункі ноги , а розмір взуття у матусі  менший , ніж у мене !
У моєї мами добрі поступливий характер , вона любить розповідати мені забавні історії , любить жартувати. Вона багато читає. За що б вона не взялася , все у неї виходить! У будинку в нас завжди чисто і затишно!
Мамочка пунктуальна , вона звикла вставати в один і той же час. Обов’язково заправляє ліжко . Вона всім каже: «Доброго ранку ! » , – А мене цілує .
Мамуля любить поніжитися на дивані з книжкою , любить пов’язати, повишивать хрестиком . У неї багато вишитих картин. Вона і мене цьому намагається навчити . Мама не любить , коли у мене брудне взуття , змушує мити. Не любить , коли я незачесана , любить охайність і чистоту.
До їжі матуся вибаглива . Дуже любить салати і татарську кухню. У недільні дні часто готує смачні страви , але сама їсть дуже мало.
Я люблю свою матусю , люблю її сльози і посмішку! Мені подобається , коли вона мене захищає , радіє моїм успіхам , допомагає у важкі хвилини.
Vchys: ГДЗ, Решебники , Ответы, Реферати, Твори, ПрезентаціїГДЗ, Решебники и Ответы