"Історія одного кохання" головні герої

 

“Історія одного кохання” головні герої романтичної повісті Еріка Сігела залишаються в пам’яті багатьох читачів.

“Історія одного кохання” герої

Олівер Барретт IV – двадцятирічний студент Гарвардського університету, який вивчає юриспруденцію. Три роки поспіль знаходиться в списку кращих на курсі, учасник факультетської збірної з хокею.

Дженніфер Кавіллері – студентка музичного факультету Редкліффского коледжу. Її мати загинула в автомобільній катастрофі, коли Дженні була ще маленькою. Свого батька вона називає виключно «Філ».

Філ Кавіллері – батько Дженні. Добродушний і веселий чоловік, тримає пекарню в Кренстоні (штат Род-Айленд).

Олівер Баррет III – батько Олівера. Колишній спортсмен, брав участь у фінальному заїзді байдарок-одиночок на літніх Олімпійських іграх 1928 року. Нині банкір і глава Корпусу миру.

Елісон Форбс Барретт – мати Олівера.

Реймонд Страттон (Рей) – приятель Олівера, сусід по кімнаті.

“Історія одного кохання” характеристика героїв

Олівер – син мільйонера, нащадок старовинної аристократичної родини, а Дженніфер – дочка незаможного італійського емігранта –пекаря, який виховував дочку самотужки, мати загинула в автокатастрофі.

Олівер розповідає про історію свого кохання до Дженні. Ще на початку твору ми дізнаємося про завчасну смерть молодої дівчини (дожила до 25 років), «яка була вродливою, розумною, любила Моцарта, Баха, бітлів і Олівера.

Знайомство молодих героїв відбулося у бібліотеці Редкліффа. «В окулярах, учена мишка», «надлюдина в спідниці» – таке було перше враження Олівера, коли він побачив Дженні.

Молоді люди змагаються у дотепності і використовують студентський сленг. Але, судячи з гостроти їхньої розмови, героям уже не байдуже один до одного. Спочатку словесна перемога за Дженніфер, але юнак ставить собі завдання – «отримати перемогу над цією кусючкою». Він запрошує Дженні на хокейний матч із своєю участю.

Під час матчу Олівер розуміє наскільки для нього важливо те, що серед вболівальників знаходиться Дженніфер, саме її підтримка допомогла Оллі та його команді отримати перемогу в матчі.

Дженні теж не байдужа до Олівера, так як дівчина довго чекає юнака після матчу, хоча дуже змерзла, студенти разом ідуть у гуртожиток і вперше цілуються. Потім їх стосункі стрімко розвивалися.

Дженні як краща випускниця отримала пропозицію продовжити навчання в Парижі, і Олівер злякався, що може її втратити назавжди. Тому Олівер вирішив одружитися на Дженніфер. Але дівчина попри сильне почуття до Олівера, вирішила поїхати до Парижу на навчання. Дженні не вірила у майбутнє з сином мільйонера через соціальну нерівність між закоханими.

Якщо батько Дженніфер дізнавшись про їх рішення одружитися, бажає їм щастя. То батько Олівера після невдалої спроби вмовити сина не квапитися з одруженням відмовляє Оліверу у грошовій підтримці.

Але Олівер настільки сильно кохає Дженні, що готовий жити без грошей батька і без його благостовення. Вони одружуються, Дженні відмовляється від поїздки в Париж, щоб бути з Олівером.

Дженні після закінчення коледжу працює в приватній школі, молодята працюють під час літніх канікул, вони живуть у дешевій незатишній квартирі у кварталі для бідних. Закохані економлять на відвідуванні кіно, концертів, не запрошують до себе гостей і не ходять у гості самі, Дженніфер виконує усю домашню роботу.

Але ситуація погіршується, коли Оліверу було відмовлено у стипендії. Заступник ректора Томпсон не бажає погіршувати стосунки з мільйонером Барреттом ІІІ і засуджує Олівера за конфлікт з батьком. Дженні теж платять лише мінімальну зарплатню, бо директриса приватної школи, де працює Дженні, економить на її зарплатні, тому що в дівчини багатий свекор і начальниця робить вигляд, що не вірить у скрутні обставини подружжя.

Молодим людям жити у таких складних умовах доводиться цілих три роки. Але життєві труднощі лише посилили кохання Олівера і Дженніфер: вони не можуть один без одного прожити і дня.

Після закінчення університету Олівер отримує диплом з відзнакою, а зрештою і гарну роботу, матеріальна скрута для молодят позаду. Тепер молоде подружжя мріє про народження сина.

Але закоханих чекав новий удар долі. Після медичного обстеження з’ясувалося, що Дженні невиліковно хвора, вона помирає. Олівер робить усе, щоб останні дні життя Дженніфер були щасливими, а коли дівчина потрапляє у лікарню, Олівер тимчасово залишає роботу і просить лікарів зробити усе, щоб полегшити, її страждання, не рахуючись із грошима.

Хвороба коханої примусила юнака думати про Бога і дякувати йому за те, що коли він прокидається вранці, то усе ще бачить Дженніфер поряд з собою.

Раптова смерть коханої Олівера Берретта навчила його цінувати своїх близьких. Він мириться з батьком, плаче в його обіймах після смерті Дженні.


Vchys: ГДЗ, Решебники , Ответы, Реферати, Твори, ПрезентаціїГДЗ, Решебники и Ответы