Як я розумію дружбу?

 

Дружба. Скільки гірких і радісних нот у цьому слові. Та чи хтось задумувався, що воно означає? Дружба — це щирість та повага однієї людини до іншої. Дружити можна по-різному. Можна мати друга, подругу або маленьку пухнасту тваринку.

Бути вірним і добрим другом непросто — це ціле мистецтво. В народі є приказка: «Друг пізнається в біді». 1 це правда. Ми завжди хочемо, щоб друг погоджувався з нашими думками, але й потрібно прислухатися до думок друга. Звичайно, не всі люди ідеальні, та потрібно бути другом для всіх. Якщо ти маєш багато друзів, то тобі немає чого журитися.

Кожна людина має своїх друзів, та чи вони справжні? На вірного друга чи подругу можна покластися, він ніколи не зрадить, завжди захистить. Дружба — також мистецтво, і не кожен може його опанувати.

Я також маю двох найкращих подруг. Вони мене розрадять, коли мені важко. Я можу розраховувати на них і в скрутну хвилину. А також стараюсь бути доброю подругою, допомагати їм, чим можу. Справжній друг не буде радіти твоїм прикрощам, а розділить їх з тобою. Він віддасть життя заради друга.

Vchys: ГДЗ, Решебники , Ответы, Реферати, Твори, ПрезентаціїГДЗ, Решебники и Ответы