Група крові - дзеркало людини

 
  • Версія друку Весь реферат без реклами та завантаження шаблону:)
  •  
    Вона з'явилася 60 000 – 40 000 років до н.е., коли неандертальці їли грубу їжу: дикі рослини, комах, рештки після трапези хижаків.
    Люди із цією групою крові хапа-ються за всі справи відразу, але нічого не доводять до кін-ця. Зате вони завжди знаходять людей, які виконають усе за них, а їм тільки залишиться проконтролювати результат, що вони і зроблять із великим задоволенням. Не терплять наказів, але вміло віддають їх самі. Тому з них чудові ке-рівники підприємств, банкіри, директори. Вони - лідери, здатні повести за собою.
    Основа життя людей із І групою крові - рух. Гіподинамія небезпечна для них, як ні для кого іншо-го. Вони - м'ясоїди, тому для посиленого обміну речовин, потрібного для перетравлювання важкої їжі, їм просто не-обхідно багато рухатися. Якщо людина з першою групою крові раптом почала лінуватися, це перша ознака того, що вона занедужала.
    Жінки. Їм незрозуміло, що означає багато сексу. Щоб приборкати шалений темперамент, чолові-ку доведеться чимало потрудитися. Вони здатні довести його до повної, але таки приємної, знемоги. Ці жінки при-вабливі, однак і не менш ревниві. Партнеру доведеться доводити свою відданість якнайміцніше стискаючи їх в обіймах.
    Чоловіки. У мистецтві спокуси - справжні Казанови. Уміють і люблять домагатися кохання жінки, тому їм більше імпонують партнерки, які надають можливість продемон-струвати талант завойовника. Але, коли все ж домагають-ся свого, партнерка не буває розчарована: вони - чудові коханці.
    З'явилася між 25 000 і 15 000 роками до н.е. Наші м'ясо-їдні предки стають всеїдними. Згодом у людей, які живуть на території нинішньої Європи, головним стає землероб-ство, вони приручають диких тварин. І сьогодні більшість людей із кров'ю групи II живе у Західній Європі та Японії.
    Приховані лідери. На відміну від конфліктних носіїв І групи вони дуже гнучкі, вміють присто-совуватися. До них часто звертаються за порадою, вони можуть вирішувати чужі проблеми набагато краще, ніж свої власні. Власники II групи крові народжені для спілкування. З них виходять чудові адміністратори, вчителі, лікарі, про-давці, працівники сфери обслуговування.
    Слід остерігатися застійних явищ у нирках, печінці, статевій системі, крижово-поперековому відділі хребта. У них слабкі селезінка, серце, зір.
    Жінки. Люблячі, віддані, турботливі дружини. А от як коханки... Мабуть, надто сором'язливі, надмірно недовірливі, безпідставно підозрілі. Дозволяють собі за-кохатися, але так і не зважуються першою зізнатися чоло-вікові.
    Чоловіки. Дуже сором'язливі, своє кохання висловлю-ють поглядом, легким дотиком руки. Коли ж зважуються знайти себе, то роблять це одним махом. У сімейному жит-ті їхня партнерка має постійно доводити, що вона кохає, тоді вони будуть вірні їй усе своє життя.
    иникла приблизно 15 000 років до н. е., коли частину гомосапієнс було витіснено зі спекотних саван Східної фрики в холодні ви-сокогір'я Гімалаїв. Мутації, які породили групу крові III, очали-ся у відповідь на кліма-тичні зміни. Уперше ця група крові з'явилася у монголоїдної раси. Згодом носії цієї групи почали переміщати-ся на європейський континент. І сьогодні людей із такою кров'ю дуже багато в Східній Європі.
    Заняття, які вимагають терпін-ня, точності і ретельності - для людей із III групою крові. З них виходять прекрасні нейро- і кардіохірурги, ювеліри, бухгалтери, економісти, банківські клерки, державні служ-бовці. Скрупульозність, педантичність, уміння докопатися до істини роблять їх хорошими криміналістами, слідчими, адвокатами, інспекторами податкової поліції, митниками, ревізорами.
    Крім носоглотки, зазвичай, стражда-ють стравохід, шлунок, лімфатична система, тобто місця, де є слизова.
    Жінки. У стосунках із чоловіками завжди на-магаються бути яскравими та екстравагантними. І це іноді змушує партнера засумніватися у вірності. Дарма. Вони ві-рні і віддані коханки, а тим паче, дружини. Просто в коханні треба брати ініціативу у свої руки. Особливо, якщо супут-ник також має III групу крові. Адже для нього секс - не голо-вне в житті. Зуміють зачарувати його - він буде щасливий і вдячний за зусилля.
    Чоловіки. Прекрасні звабники, тому їх часто сприйма-ють за Дон-Жуанів. Але вони знають, що це не їхній образ. Далі любовних інтриг не йдуть, тому що... бояться кохан-ня. З ними треба не фліртувати, а виходити за них заміж. Будуть непоганими чоловіками, які лише зрідка порушують подружню вірність.
    Найновіша з чотирьох груп людської крові. Вона з'явила-ся менше 1 000 років тому в результаті змішання індоєв-ропейців, носіїв групи І і монголоїдів, носіїв групи III. Вона трапляється рідко - тільки в п'яти відсотків населення. Власники групи IV успадкували стійкість до хвороб, їхня імунна система краще бореться проти мікробів. Але носії цієї групи схильні до серйозних хвороб.
    Люди з IV групою крові пре-красні бібліотекарі, архіваріуси. Сфера науки ідеально під-ходить для надання їм сил. Серед них найбільше вчених, винахідників.
    Вразливі місця - шкіра, суглоби, се-лезінка, органи слуху.
    Жінки. Безперечно, сексуальності їм не позичати. Привертають увагу чоловіків, але в них мало шансів домогтися прихильності - жінки занадто вимо-гливі, хочуть, щоб їм приділяли багато уваги. Але якщо знайдеться той партнер, який не пошкодує часу і сил, зу-міє приборкати норов, вони покірно дозволять тримати себе на повідку.
    Чоловіки. Магнтизм просто вражає. Вони неймовірно притягують жінок, уміють зачаровувати і завойовувати їх. Галантні кавалери і майстри кохання. У компанії жінок їм добре і приємно. Утім, майже ніколи всерйоз не віддають-ся почуттям. Для них кохання - це, насамперед, секс, яким можна займатися постійно і однаково з ким.Vchys: ГДЗ, Решебники , Ответы, Реферати, Твори, ПрезентаціїГДЗ, Решебники и Ответы