З ким поведешся, від того й наберешся

 
Як на людину впливає навколишній світ, особливо люди? Наше завтрашнє життя прямо залежить від того, з ким ми сьогодні спілкуємось. Кожній людині хочеться спілкуватись із яскравими, розумними та оптимістичними людьми.

З добрим поживеш — добро переймеш, а з лихим зійдешся — того й набе­решся. Людина, яка завжди знаходиться у гарній компанії інших людей (в першу чергу це стосується рідних та близьких людей), буде прагнути до кращого. Якщо ж людина буде знаходитись в оточенні лінивих, сумних та жорстоких лю­дей, то мине деякий час — і вона стане такою ж.

Ми часто чуємо: «Його згубила компанія». Отож вибір компанії — це важ­ливо. Найбільша проблема — це те, що ми не хочемо відстоювати власну дум­ку, завжди йдучи за більшістю людей. І нерідко внаслідок цього опиняємось гам, де нам не дуже подобається, де обставини згубно впливають на нас. Не треба залишатися з людьми, в компанії яких не комфортно. Не треба боя­тися розривати стосунки з такими людьми. Адже вони можуть перешкодити зустрічі з тими людьми, які тебе будуть поважати та щиро радіти, що мають такого гарного друга, як ти.

Саме тому слід змінити своє оточення, якщо в цьому є потреба. Адже зміни в житті відбуваються тільки на краще. І пам’ятаймо, що наше оточення і життя від цього залежить тільки від нас самих.
Vchys: ГДЗ, Решебники , Ответы, Реферати, Твори, ПрезентаціїГДЗ, Решебники и Ответы