Важливість гри в житті дорослих людей

 
Дорослі витрачають багато свого часу на роботу, щоб поліпшити своє життя та життя своїх родин. На думку одних, ігри є важливим елементом життя дорослих, так само як і дітей, в той час як інші вважають, що дорослі повинні зосередитися тільки на роботі, а гру треба залишити дітям. Особисто я згоден з першою думкою, тому що на мою думку, стрес повсякденного життя вимагає задоволення для підтримки психічного здоров’я та заради збереження здорових відносин у сім’ї та з друзями.

Сучасне суспільство є неспокійним для дорослих. Усі ми відчуваємо на собі значний тиск. У цьому відношенні, ігри допомагають в збереженні психічного здоров’я людини. Провівши день на роботі, намагаючись догодити своєму керівництву, дорослій людині необхідно розслабитися. Кращий спосіб розслабитися – це відволіктися від роботи повністю. Якщо дорослий проведе якийсь час, граючи в комп’ютерні ігри або настільну гру, це може звільнити його увагу від роботи, тому що гра вимагає уваги. Результатом цього є те, що розум в змозі відпочити від пов’язаного з роботою стресу та в змозі оновити себе. Через це, дорослий здатний іти на роботу наступного дня розслабленим та зі свіжою увагою, що дозволить йому виконувати свою роботу набагато краще. Отже, це піде на користь роботі, яку виконує дорослий, а також його психічного здоров’я.

Крім того, дорослі зможуть підтримувати гарні відносини з друзями та сім’ями, якщо гратимуть в ігри. Наприклад, якщо людина витрачатиме весь свій час на роботі чи вдома, думаючи про роботу, він може знехтувати своєю сім’єю. Це правда, що сім’я потребує його уваги. Тим не менше, діти також потребують батька. Якщо батько не проводитиме час, граючись зі своїми дітьми, він візьме на себе роль машини для заробляння грошей. За гроші не купиш любов або щастя, тому батько повинен грати зі своїми дітьми, щоб зберегти щасливу сім’ю. Проводячи час, граючись з дітьми, або виходячи разом на прогулянки, батько сприяє зростанню єдності сім’ї. Якщо він не робитиме цього, то стане чужим для своїх дітей.

Інколи буває нелегко жити в суспільстві. Тому я вважаю, що дорослі повинні відводити час для того, щоб грати в ігри. Роблячи таким чином, вони зможуть піклуватися про своє психічне здоров’я та освіжити свій розум. Крім того, вони можуть зберегти щасливі стосунки з родиною та друзями. Гра є одним з ключів до щасливого життя.
Vchys: ГДЗ, Решебники , Ответы, Реферати, Твори, ПрезентаціїГДЗ, Решебники и Ответы