Войти
Закрыть

Узагальнення за розділом II. Високе Відродження. Реформація в Західній Європі

8 Клас , Всесвітня історія 8 клас Гісем, Мартинюк 2021 (поглиблене вивчення)

 

Узагальнення за розділом II. Високе Відродження. Реформація в Західній Європі

Церква Святої Сусани в Римі (Італія) — один із перших зразків римського бароко. Архітектор Карло Мадерна. 1603 р.

1. Перевірте свої знання термінів і понять, розглянутих у розділі, за допомогою гри «Впізнайте термін (поняття)».

Правила гри. Учні та учениці об’єднуються у дві-три команди. Учитель/учителька дає завдання визначити за описом, про яке поняття або термін ідеться. Перемагає команда, яка наведе найбільшу кількість правильних відповідей.

2. Об’єднайтеся в малі групи й проведіть гру «Жива картина».

Правила гри. Учням та ученицям доручається зобразити певну історичну подію, не попереджаючи клас про те, що вони демонструють. Вони озвучують від імені свого персонажа одну-дві репліки. Клас має впізнати подію, указати її зміст, де й коли вона відбулася.

3. Об’єднайтеся в пари та проведіть гру «Реставрація».

Правила гри. Пари учнів та учениць складають опорний конспект певного питання за матеріалом розділу, використовуючи скорочення слів, без крапок, із піктограмами та пропусками загальновживаних слів. Потім пари обмінюються аркушами зі складеними конспектами, «розшифровують» їх та оприлюднюють результати своєї роботи.

4. Об’єднайтеся у дві команди й проведіть гру «Історичний турнір».

Правила гри. Перша команда ставить запитання за матеріалом розділу, команда-суперник відповідає. Якщо відповідь правильна, вона отримує право поставити своє запитання. Гра триває, поки команди не вичерпають усі свої запитання (пропонується 12 запитань).

Тестові завдання для підготовки до тематичного контролю за розділом II. Високе Відродження. Реформація в Західній Європі

скачать dle 11.0фильмы бесплатно
 
Даний матеріал відноситься до підручника "Всесвітня історія 8 клас Гісем, Мартинюк 2021 (поглиблене вивчення)", створено завдяки МІНІСТЕРСТУ ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ (МОН)

Коментарі (0)

Додавання коментаря

  • оновити, якщо не видно коду

Навігація