Характеристика ЗАТ “СІТНЕТ”

 
  • Версія друку Весь реферат без реклами та завантаження шаблону:)
  •  
    1.Загальна характеристика ЗАТ “СІТНЕТ” та визначення основних напрямків діяльності.
    Товариство "СІТНЕТ" було організовано в березні 1998 року. Його засновником є громадянин України Павлишин І.В. ЗАТ "СІТНЕТ" як провідний провайдер має юридичну адрес( м.Івано-Франківськ по вул.Набережній 453), банківські реквізити, контактні телефони. Як провайдер він має свій WEB-сайт, за яким усі зацікавлені особи можуть звернутись і отримати необхідну інформацію. По різним оцінкам, кількість компаній які пропонують послуги до глобальної мережі та інші Web- послуги з кожним роком збільшується. Проводячи аналіз діяльності ЗАТ "СІТНЕТ" можу визначити, що воно належить до провайдерів другого ступеня, тобто працює з кінцевими користувачами – юридичними та фізичними особами, в межах м.Івано-Франківська.
    Організація є самостійним структурним підрозділом, здійснює свій комп'ютерній зв'язок, а також діяльність на принципах госпрозрахунку та самофінансування, має свій самостійний баланс, розрахунковий та валютний рахунки, але підпорядковується генеральному директору і не є державною організацією. Вузол Internet, перший та найбільш потужний в м.Івано-Франківську.Сьогодні завдяки компанії “СІТНЕТ” Internet стає загально доступним і набуває нової популярності, як ЗМІ - джерело довідкової та ділової інформації, спосіб введення бізнесу. З приходом нових технологій обмін діловою інформацією , вимоги до якості каналів доступу в Internet помітно зросли. Сьогодні неможливо уявити серйозну компанію без власної WEB-сторінки, а тим більше без електронної поштової адреси.
    В своїй діяльності ЗАТ "СІТНЕТ" керується законами України, постановами ВРУ, указами КМУ, постановами, розпорядженнями і наказами міністерства зв'язку України, а також статусом ЗАТ "СІТНЕТ", його наказами, розпорядженнями та іншими нормативними актами і діючим положеннями Закону України "Про Інтернет".
    Місія ЗАТ "СІТНЕТ" визначається його основними завданнями та його функціями, а саме :
    1) доступ до мережі Інтернет;
    2) розробка комплексних проектів;
    3) підготовка пакету документів для організації каналів зв'язку ;
    4) встановлення і підтримка на договірній основі комунікаційних та інформаційних програмно-апаратних комплексів на основі UNIX –систем ;
    5) проектування обчислювальних мереж на основі міжнародних стандартів;
    6) консультації та навчання по спеціальних програмах;
    7) популяризація рішень на базі вільного програмного забезпечення;
    8) встановлення та налагоджування комунікаційного обладнання;
    9) розробка бізнес плану та розповсюдження з застосуванням Java, CORBA, Web-технологій.
    10) організація та побудова систем забезпечення комп'ютерної безпеки.
    Отже метою діяльності даної організації є впровадження нової техніки і передового досвіду, щодо розповсюдження послуг мережі Internet, складних робіт, операцій по розрахунках з споживачами та підприємствами.
    2.Організація маркетингового менеджменту на фірмі.
    2.1 Маркетингові дослідження.
    А) Маркетингова інформація і методи її збирання.
    Маркетингова інформація товариства складає своєрідну базу даних. Там розміщується вся інформація , яку змогло зібрати товариство про своїх постійних і потенційних споживачів, про основних конкурентів, загальна інформація про стан ринку на якому воно працює. Основним джерелом інформації про конкурентів є конференції, реклама і друковані видання ,які інформують про створення нових фірм, про нововведення уже існуючих і т.д. Джерелом інформації про споживачів є клієнти, спеціальні дослідження, а саме опитування. Воно проводиться через анкети ,які розміщенні на сайті товариства , а також розсилаються поштою.
    Б) Дослідження навколишнього середовища
    Керівнику будь-якої організації, незалежно від її розміру або ж місця на регіональному рівні, слід врахувати вплив зовнішнього середовища, оскільки організація як відкрита система залежить від зовнішнього світу у відношенні поставок ресурсів, енергії, кадрів, споживачів, конкурентів. Оскільки від керівника залежить виживання організації, він повинен вміти виявити значущі фактори в оточенні, що вплинуть на його організацію. Тому організації вимушені прилаштовуватись до середовища, щоб вижити і зберегти ефективність. Організація весь час знаходиться під прямим або непрямим впливом зовнішніх факторів.
    До факторів прямого впливу, у прикладі з ЗАТ "СІТНЕТ" , слід визначити трудові ресурси, закони і провадження державного регулювання, споживачів і конкурентів.
    До факторів непрямого впливу - стан економіки, науково-технічний прогрес, політичні зміни.
    Проаналізуємо вплив цих факторів на організаційну структуру товариства.
    З точки зору системного підходу організація - це механізм перетворення входів у виходи. Основні різновиди входів - це матеріали, обладнання, енергія, капітал і трудові ресурси. Так, ЗАТ "СІТНЕТ" має справу з провайдерами та різними клієнтами, тому потрапляє в залежність від їх дій. Гарний приклад - забезпечення енергією, водою, опаленням що організація одержує від держави - монополіста та за високими цінами. Це в свою чергу підвищує фактичну собівартість на утримання 1м приміщень , що знижує прибуток підприємства.
    Для росту і процвітання товариства потрібні провайдери з капіталом. В Україні таких потенційних інвесторів декілька: банки, акціонери, інвестиційні компанії. Для товариства найбільш зручним інвестуванням є кредити банку, які використовуються для розширення діяльності та можливостей товариства.
    Що до трудових ресурсів, то будь-якій організації потрібні працівники певних спеціальностей і кваліфікацій для реалізації задач, що пов'язані з досягненням поставлених цілей. Без людей, що здатні ефективно використовувати матеріали, обладнання, енергію і капітал, організація не зможе існувати, як така. Навіть розвиток деяких галузей в сучасний час стримується через дефіцит спеціалістів. Тому основною турботою сучасної організації є відбір і підтримка талановитих та кваліфікованих спеціалістів.
    Також слід врахувати вплив такого фактору, як закони і провадження державного регулювання. Товариство є юридичною особою і в своїй діяльності керується Законами України, Постановами ВРУ, Указами КМУ, постановами, розпорядженнями і наказами Міністерства , а також статусом ЗАТ "СІТНЕТ", його наказами, розпорядженнями та іншими актами.
    Зовнішні фактори здатні впливати і на стиль керівництва. Так як товариство є малою організацією створеною не дуже давно тому, не можна говорити про зміну стилю керівництва і методів управління за такий проміжок часу, тим більш що організацією управляє таж сама людина. Але з огляду на те, що організація управління залежить в значній мірі від ситуації, що складається на ринку товарів та послуг, інтересів споживачів, це вимагає неабиякої швидкості в реагуванні на обставини і гнучкості, щоб у них вигравати.
    В) Дослідження поведінки споживачів.
    ЗАТ "СІТНЕТ" працює з юридичними та фізичними особами. Він забезпечує комп'ютерний зв'язок більш ніж на 200 абонентів, серед яких підприємства, банки та державні установи, які об'єднані виділеними лініями в загальну мережу. Більшість користувачів мережі Internet провайдера ЗАТ "СІТНЕТ" знаходяться у м.Івано-Франківську. Та з розширенням сфери діяльності, даний провайдер починає працювати з організаціями , які розсташовані за межами міста. Отже, діяльність товариства охоплює Івано-Франківську область в цілому.
    Г) Маркетингове дослідження конкурентів.
    Ключовим поняттям, що виражає сутність ринкових відносин є поняття конкуренції (competition) . Конкуренція - це центр ваги всієї системи ринкового господарства, тип взаємовідносин між виробниками з приводу встановлення цін і обсягів пропозиції товарів на ринку. Аналогічно визначається конкуренція між споживачами як взаємовідносини з приводу формування цін і обсягу попиту на ринку. Стимулом, що спонукає людину до конкурентної боротьби, є прагнення перевершити інших . У суперництві на ринках мова йде про укладання угод і про частки участі в ринковій сфері. Конкурентна боротьба - це динамічний процес, що прискорює розвиток. Він служить кращому забезпеченню ринку товарами.
    У якості засобів у конкурентній боротьбі для поліпшення своїх позицій на ринку компанії використовують: якість виробів, ціну, сервісне обслуговування, асортимент, умови постачання і платежів, інформацію через рекламу.
    Конкуренція в галузі може бути більше або менше інтенсивна. Це залежить як від наявної кількості фірм у галузі, так і від насиченості ринку, особливості функціонування галузі, місця галузі у економіці.
    Для характеристики конкурентів можна використати
    А)Частка ринку, що обслуговується;
    Б)Імідж, досвід, наявність добре відомих торгових марок;
    В)Фінансовий стан;
    Г)Наявність передової технології та виробничих потужностей;
    Д)Наявність висококваліфікованих кадрів;
    Е)Вид і рівень реклами та інші.
    Однак, просте порівняння факторів не дає змоги врахувати всі аспекти конкуренції в галузі. Як правило, порівняння факторів дає змогу лише констатувати кращий чи гірший рівень діяльності фірми. Проте, найважливішим є розуміння, чому конкуруюча фірма досягла кращих результатів та вжити відповідні заходи на своїй фірмі.
    У сучасних умовах конкурентоспроможний той, хто швидко реагує на зміни обставин, не боїться ризику, займається інноваційною діяль-ністю і сприймає нові технічні та економічні рішення. Він виграє тоді, коли йде в ногу з часом, нарівні з технічним прогресом.
    ЗАТ “ СІТНЕТ” має свого споживача оскільки частина товарів є унікальною, але вона має також численних конкурентів. Та переважно це дрібніші організації, адже на даний момент ЗАТ “ СІТНЕТ” є одним із найбільших провайдерів в м. Івано-Франківську.
    2.2 Функції маркетингового менеджменту на фірмі.
    А) Маркетингове стратегічне планування.
    Керівник товариства складає плани на півріччя і рік, що створює ряд важливих і часто суттєвих сприятливих факторів для організації. Адже стратегічне планування є єдиним способом прогнозувати майбутні проблеми і можливості.
    Стратегія підприємства – це генеральна комплексна програма дій, яка визначає пріоритети для підприємства, проблеми, його місію, головні цілі і розподіл ресурсів для їх досягнення. Вона формулює цілі та основні шляхи для їх досягнення, таким чином, що підприємство має спільний напрямок розвитку. За своїм змістом стратегія розвитку підприємства – це довгостроковий плановий документ, тобто це результат стратегічного планування. В свою чергу стратегічне планування – це процес здійснення цілей на певний період та напрямків діяльності підприємства. Розробка стратегій підприємств – це досить складний і тривалий процес, враховуючи постійну переоцінку і періодичну перевірку вибраних цілей, аналізуючи при цьому стан середовища діяльності самого підприємства.
    Стратегічне планування дає також основу для прийняття рішень. Знання того, що організація бажає досягнути, допомагає зорієнтуватися у напрямках діяльності. ЗАТ "СІТНЕТ" відноситься за своїми розмірами до невеликих організацій і це виправдано їх торговельною діяльністю, що потребує:
    - гнучкості і оперативної адаптації до ситуацій на ринку, та потреб споживачів, що постійно змінюються;
    - незалежність дій, самостійність і свободу при виборі та здійсненні господарського маневру;
    - більш низьких управлінських витрат;
    - націленість у завтрашній день, перспективу, що зумовлено постійними змінами
     
    - ринкової ситуації, появою нових конкурентів ,зміною запитів та смаків споживачів.
    Б) Організація маркетингової діяльності на підприємстві.
    Дане товариство використовує інтегровану маркетингову структуру. Тобто всі відділи діють комплексно і управляються генеральним директором.
    Кількість адміністративно-управлінського персоналу 14 чоловік. Організація працює як згуртована команда, не дивлячись на її поділ по відділам. Стиль керівництва нагадує консультативно-демократичний, бо директор виявляє значну, але неповну довіру до підлеглих. Існує двостороннє спілкування і деяка ступінь довіри між керівником і підлеглим. Важливі рішення приймаються директором, але багато конкретних рішень приймаються підлеглими.
    В перший день робочого тижня або по мірі необхідності директор скликає весь управлінський персонал на півгодинні наради де вирішуються чергові питання, визначаються завдання на тиждень , виносяться догани тим, хто не виконав покладеного на нього завдання і дезорганізував роботу організації в цілому або ж завдав збитків організації.
    Кожний підлеглий повинен виконувати поставлені перед ним завдання і періодично звітувати за їх виконання. Кожна посада в ієрархії управління наділяється конкретними правами. Перетину областей влади і повноважень не повинно бути. Якщо працівник не впевнений хто є його начальником, він буде спантеличеним, його праця буде непродуктивна, Тому в даній організації спостерігаємо три чіткі рівні відповідальності:
    - комерційний директор відповідальний перед генеральним директором;
    - перед комерційним директором відповідальні начальники структурних підрозділів;
    - перед начальниками структурних підрозділів несуть відповідальність їх підлеглі по відділам.
    Аналізуючи ступінь делегування повноважень в товаристві бачимо, що генеральний директор Павлишин І.В. делегує повноваження комерційному директорові Гартун А.С. Це виражається в наданні права діяти від імені товариства на основі діючого наказу “Про ЗАТ “СІТНЕТ” без окремого доручення на це, по питаннях, що відносяться до компетенції товариства. Повноваження передаються комерційному директорові разом з відповідальністю за виконання накладених на нього завдань.
    Комерційний директор делегує повноваження головному бухгалтеру-Жолоб А.В., економісту-Ярмолюк М.В, начальнику торгового відділу-Чорній Н.В, інженеру з охорони праці-Бойко І.С., начальнику відділу кадрів-Олійник І.Д., та начальнику відділу виробничо-технічного забезпечення-Ткачук М.Д., і начальнику групи по ремонту обладнання-Партечин Ф.Б. в межах їх функцій , обов'язків, а вони в свою чергу передають їх своїм підлеглим. Таким чином комерційний директор розподіляє серед співробітників велику кількість завдань, які повинні бути виконані для досягнення цілей всієї організації. Така маркетингова організаційна структура має назву функціональної.
    Вона широко застосовується в компаніях середнього розміру , а також в організації ЗАТ "СІТНЕТ" . Досвід говорить про те, що функціональну структуру треба використати в тих організаціях , які випускають обмежену номенклатуру продукції, або надають обмежену кількість послуг, діють в стабільних зовнішніх умовах і для забезпечення свого функціонування вимагають вирішення стандартних управлінських задач .
    В даному випадку чисто функціональна структура виявляється не досить ефективною, тому організація переходить до використання дивізіональних структур, що орієнтована на різні групи споживачів. Отже, ЗАТ "СІТНЕТ" сполучає в собі елементи функціональної та дивізіональної форми структури організації. Функціональний компонент тут звернений на проблеми раціонального управління постачанням друкованої продукції і управління запасами, дивізіональний компонент сконцентрований на сервісі і ринках.
    Тому можна визначити, ЗАТ "СІТНЕТ" має організаційну структуру гібридного типу, яка має свої переваги і недоліки.
    Перевагами є:
    - направленість на цілі організації
    - спеціалізація і якість обслуговування;
    - гнучкість в реагуванні на потреби ринку;
    До недоліків належать:
    - конфліктність між відділами організації та дивізіональними структурами;
    - складність адміністративного управління;
    - уповільнена реакція на складні ситуації.
    В) Мотивація власного персоналу.
    Як будь-яка інша організація ЗАТ “СІТНЕТ” намагається мотивувати своїх працівників.
    - Працьовитість винагороджується в організації преміями, повагою, визнанням може просуванням по службі, як наслідком.
    - Робочі місця облаштовані за євростандартами як у адміністративного , так і у виробничого персоналу;
    - В підрозділах організації налагоджена розумна система висування на нові посади;
    - Підтримується ініціатива і надання нових ідей;
    - Відносини працівників з керівництвом носять рівний, стабільний характер, що сприяє узгодженості в діяльності організації;
    Підтримуються дружні відносини працівників один з одним;
    - В організації практикується делегування повноважень нижчим посадам.
    Система заробітної плати іноді викликає нарікання з боку виробничого персоналу, що працює в мережі, оскільки вони одержують 4% від реалізованих ними послуг і при цьому не враховується той факт, що об'єм наданих послуг коливається з місяця в місяць. Трудове навантаження можна вважати оптимальним у всякому разі для адміністративного персоналу. В той же час виробничий персонал працює з 9-30 до 18-30 шість днів на тиждень. Таке навантаження не можна вважати оптимальним.
    Д) Контроль і аналіз.
    Господарська діяльність Товариства, як і будь-якої організації що займається комерційною діяльністю періодично контролюється і перевіряється такими державними органами як КРУ, а на місцевому рівні проводиться комплексна ревізія фінансово-господарської діяльності філій по затвердженому плану не частіше ніж 1 раз на рік.
    Як і будь-яка організація ЗАТ”СІТНЕТ” проводить аналіз своєї маркетингової діяльності. За останніми даними, які надійшли на 1 Вересня 2006р., загальна оцінка маркетингової діяльності є задовільною. Був складений план проведення аналізу. Зібрані дані, а саме звіти про фінансове становище товариства, останні відгуки як споживачів так і конкурентів(товариство проводило опитування).Була дана попередня оцінка. Після досконалого вивчення всіх показників і причин їх зміни, як в позитивну так і негативну сторону , була дана остаточна оцінка діяльності товариства.Діяльність товариства була оцінена ,як “ задовільна”.
    Аналіз маркетинг-mix.
    А) Маркетингова товарна політика.
    Зважаючи на те ,що товариство існує не довго ,спектр його послуг є не досить великим .Основними з них є :
    1) доступ до мережі Інтернет
    2) розробка комплексних проектів
    3) підготовка пакету документів для організації каналів зв'язку ;
    4) проектування обчислювальних мереж на основі міжнародних стандартів;
    5) консультації та навчання по спеціальних програмах;
    6) встановлення та налагоджування комунікаційного обладнання;
    7) розробка бізнес плану та розповсюдження з застосуванням Java, CORBA, Web-технологій;
    8) організація та побудова систем забезпечення комп'ютерної безпеки.
    Як бачимо менша частина продукції товариства належить до товарів попереднього вибору, а інша - це послуги. Маркетинг послуг потребує більших зусиль , ніж традиційний маркетинг. Тому товариством проводиться внутрішній і двосторонній маркетинг. Внутрішній зосереджує свою увагу на якості роботи персоналу. Адже підвищення рівня роботи персоналу, забезпечення їх кращими умовами праці, а також їхнє мотивування все це в сукупності забезпечує умови кращої взаємодії покупця з продавцем в процесі придбання послуг. Тому, що в маркетингу послуг якість обслуговування залежить від якості самого процесу надання послуг. Саме таку політика обслуговування використовує двохсторонній маркетинг.
    Товариство проводить диференціацію надання своїх послуг: вони використовують надійних службовців, намагаються постійно вдосконалювати процес надання послуг і забезпечувати своїх клієнтів комфортнішими умовами.
    Якість послуг є основним критерієм діяльності товариства, тому кожний співробітник орієнтується на покупця.
    Як було вище зазначено асортимент товарів у товариства на даний момент є вузьким. Тому більшість рішень відносно товарного асортименту направлені на його розширення. Керівництво хоче через створення нових асортиментних груп розширити і свою товарну номенклатуру.
    Б) Маркетингова цінова політика.
    Для кращого розуміння цінової політики товариства я наведу ціни на основні послуги ЗАТ”СІТНЕТ”:
    Послуга, що надається | Ціна, грн.
    Доступ до мережі Інтернет за 1годину | 5
    Розробка комплексних проектів | 180
    Підготовка пакету документів для організації каналів зв'язку | 205
    Встановлення і підтримка на договірній основі комунікаційних та інформаційних програмно-апаратних комплексів на основі UNIX –систем | 155
    Проектування обчислювальних мереж на основі міжнародних стандартів | 750
    Навчання по спеціальних програмах
    консультації | 205
    Встановлення та налагоджування комунікаційного обладнання | 30
    Розробка бізнес плану та розповсюдження з застосуванням Java, CORBA, Web-технологій | 100
    Організація та побудова систем забезпечення комп'ютерної безпеки | 200
    Як видно з таблиці ціни, що застосовуються даним товариством є досить помірними і покупці ,порівнюючи їх з цінами основних конкурентів є ними повністю задоволені.
    ЗАТ”СІТНЕТ” застосовує політику постійних та помірних цін, що забезпечує стабільне і прибуткове становище підприємства на ринку, тобто воно в своїй діяльності дотримується цілі основаній на становищі , яке склалося.
    Товариство використовує стратегію проникнення на ринок. Як бачимо товариство пропонує порівняно низькі ціни, що робить можливим проникнення фірми на нові ринки і створення достатнього попиту. До такої політики вдаються тоді, коли на ринку існує досить високий рівень конкуренції , як і у нашому випадку. Ціна підвищується за рахунок підвищення якості послуг. Ця політика дала можливість товариству швидко привернути максимальну кількість покупців та завоювати більшу частку ринку.
    В) Маркетингова політика комунікації.
    Реклама
    Реклама була і надалі залишається основним носієм розповсюдження інформації про товар , фірму, ринкові можливості субєктів ринкової конкуренції та головним чинником налагодження комунікаційних звязків виробників, продавців та споживачів у системі маркетингу.
    Товариством була проведена реклама її діяльності у вигляді наклейок, які були розклеєні в громадському транспорті ,а також були розміщені оголошення в газетах та журналах міста. Реклама ЗАТ “ СІТНЕТ” носить в основному інформативний і нагадуючий характер.
     


    ПР
    Public relation (або пропаганда ) повинен сприяти створенню позитивного враження про фірму в суспільстві або серед його окремих груп. Основним засобом ПРу даного товариства є спонсорство. Воно в квітні 2006р. було спонсором проведення спортивних змагань серед дітей віком від 15 до 18 років у такому виді спорту , як вільна боротьба.У спонсорстві найважливішим є вдалий вибір предмету спонсорування. Адже можна зауважити, що публіка , яка бере участь у спонсорованих акціях , конференціях і т.д. , як правило, представляє певний сегмент ринку, до якого може бути скерований продукт фірми-спонсора. Саме тому фірма визначила доцільним спонсорство даного змагання.Адже саме молодь займає одне із перших місць серед постійних користувачів Інтернетом.
     
    Стимулювання збуту.
    Дане товариство проводить програму стимулювання споживачів. Перш за все товариство надає кожному цінові знижки в залежності від часу співробітництва. Тобто чим довший проміжок часу споживач користується послугами цієї фірми, тим більші знижки він має. Вона також надає їм безкоштовні консультації. Фірма проводить навчання по спеціальних програмах, які складаються із п’яти рівнів. Якщо перший рівень коштує 205грн.,то кожний наступний на 5% дешевше, від попереднього.
    Г) Маркетингова політика розподілу
    ЗАТ “ СІТНЕТ” використовує канал прямого маркетингу, оскільки вона співпрацює з кінцевими споживачами (фізичними і юридичними особами).Товариство надає різного виду послуги використовуючи тільки свій власний персонал. Вибір саме цього каналу пов’язане перш за все із ти, що товариство працює на цьому ринку недовго, перелік його послуг ще дуже малий і діяльність охоплює тільки Івано-Франківську область. В майбутньому планується розширення сфери діяльності, що можливо призведе до зміни каналу розподілу.
    ВИСНОВКИ І ПРОПОЗИЦІЇ .
    Проаналізувавши діяльність ЗАТ “СІТНЕТ” , можна зробити висновок , що товариство відповідає усім умовам, сучасного розвинутого підприємства ,а саме:
    - висока якість;
    - доступні ціни;
    - допомога іншим підприємствам в досягненні успіху;
    - високі стандарти діяльності;
    - пріоритет користувача, надійне обслуговування, швидкість та комфорт;
    - орієнтація на перспективу розвитку;
    - розширення сфери бізнесу, зріст стандартів діяльності;
    - орієнтація на кінцеві результати діяльності;
    - прагнення до нововведення;
    Для товариства необхідно обрати стратегію на зменшення витрат, оскільки в бізнесі необхідно діяти за принципом максимальні прибутки при мінімальних витратах особливо за сучасних економічних умов.
    Також потрібно доопрацювати нарахування заробітної плати, а саме врахувати щомісячне коливання обсягу наданих послуг.
    На мою думку при майбутньому розширенні сфери діяльності, діюча організаційна структура буде оптимальною. Але на даний момент, її вдосконалення, за рахунок спрощення - збільшить ефективність роботи товариства.
    Аналізуючи дослідження бачимо, що ЗАТ “СІТНЕТ” йде шляхом нововведень та застосовує усі можливості для свого економічного зросту та зміцнення авторитету.Vchys: ГДЗ, Решебники , Ответы, Реферати, Твори, ПрезентаціїГДЗ, Решебники и Ответы