Ніл Гейман "Кораліна" головні герої

 

“Кораліна” головні герої повісті Ніла Геймана виявляються в епіцентрі містичних подій.

Ніл Гейман «Кораліна” головні герої

Кораліна Джонс – головна героїня, молода дівчинка. Вона цікава, розумна, спритна і мужня.

Місіс Джонс – мати Коралайн. Вона дуже зайнята більшу частину часу, але вона любить і піклується про Коралайн. Хоча Коралайн вважає її досить нудною

Містер Джонс – батько Коралайн. Він працює в своєму будинку на комп’ютері. Він дуже піклується про Коралін. Він добрий, хоробрий. Він теж дуже зайнятий, щоб проводити багато часу з Коралайн.

Кішка – Чорна кішка зі світу Коралайн. Кішка діє як наставник Коралайн і допомагає їй. Вона стверджує, що не має імені, пояснюючи, що кішкам не потрібні імена. Кішка вільно переміщається з одного світу в інший, хоча здатна говорити тільки в іншому світі. Кішка подружилася з Коралайн і допомагає їй втекти від Іншої Матері.

Інша мати – істота, яка створила велику частину Іншого Світу і головний лиходій роману. Вона схожа на справжню матір Коралайн, але вище і тонше, з довгим чорним волоссям, які, здається, рухається саме по собі, чорними очима-гудзиками, паперово-білою шкірою і надзвичайно довгими пальцями з довгими темно-червоними нігтями. В ході роману вона стає вище, тонше і блідіше, і стає все менше і менше схожа на матір Коралайн. Вона краде душі дітей.

Інший Батько – створіня іншої Матері, він використовується, щоб допомогти обдурити Коралайн і переконати її залишитися в Світі іншої Матері. Він набагато веселіше, ніж справжній батько Кораліни, грає з нею, а не працює.

Міс Примула та міс Форсібілла – пара старих актрис, які живуть в квартирі знизк Коралайн. Вони розмовляють на театральному жаргоні. Вони розуміють небезпеку, в якій Коралайн знаходиться після ворожіння на чайному листі і дають їй камінь-амулет, щоб захистити її. В іншому світі вони молоді, красиві і постійно виступають.

Г-н Бобо – відставний артист цирку, який живе в квартирі над Коралайн; його зазвичай називають божевільним старим нагорі. По ходу книги він стверджує, що тренує циркових мишей.

Три примари – троє дітей, які були попередніми жертвами Іншої Матері: дві дівчинки і один хлопчик. До появи Кораліни вони перебували в темному просторі за дзеркалом. Після звільнення їх душ вони відправляються в загробний світ. Але перед цим, приходять уві сні до Коралайн, і дякують їй за те, що звільнила їх від Іншої Матері і попереджають про небезпеку.


Vchys: ГДЗ, Решебники , Ответы, Реферати, Твори, ПрезентаціїГДЗ, Решебники и Ответы