Інтенсивна технологія вирощування квасолі

 

Біологічні особливості. Квасоля – одна з найбільш теплолюбних культур з-поміж зернобобових (табл. 47). Сходи квасолі дуже чутливі навіть до короткочасних весняних приморозків.

При низьких позитивних температурах і сирій дощовій погоді під час цвітіння, зав'язування бобів відбувається погано, велика їх кількість обпадає.

Квасоля більш посухостійка, ніж горох і сочевиця. Надмірну зволоженість ґрунту, особливо за прохолодної погоди, квасоля переносить погано – дуже уражується хворобами (антракноз, бактеріоз та ін.).

Vchys: ГДЗ, Решебники , Ответы, Реферати, Твори, ПрезентаціїГДЗ, Решебники и Ответы