Войти
Закрыть

Матеріальний і духовний світ європейського Середньовіччя. ІІІ Варіант (відповіді)

ГДЗ 7 Клас , ГДЗ Всесвітня історія 7 клас Святокум 2015 (Зошит для контролю)

 
Сторінка 24
Матеріальний і духовний світ європейського Середньовіччя.
III Варіант
1.Б.
2.В.
3.А.
4.Романський.

6.Ранне Відродження- це період епохи Відродження (ХІУ-ХУІІ ст..), в основі якого лежить принцип гуманізму, утвердження гідності і краси реальної людини, її розуму та волі, її творчих сил.
Сторінка 25
7.

8.Я вважаю, що це твердження є вірним, тому що схоластика була типом релігійної філософії, для якої було характерним панування теології над усіма іншими формами пізнання. Проте існує інше визначення, зазначене вище. На мою думку, схоластика вже віджила своє, тому що нові віяння та вчення змінювали людський світ багато разів. Наприклад, як використовуються знання? Вони систематизуються та впроваджуються у життя. А як можна впровадити знання, які відірвані від життя та не мають жодної користі? Отже, схоластика як одна з течій Середньовіччя не увійшла до переліку більш значущих, оскільки не мала підтримки серед населення.скачать dle 11.0фильмы бесплатно
 
Даний матеріал відноситься до підручника "ГДЗ Всесвітня історія 7 клас Святокум 2015 (Зошит для контролю)", створено завдяки МІНІСТЕРСТУ ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ (МОН)

Коментарі (0)

Додавання коментаря

  • оновити, якщо не видно коду

Навігація