Життя сдудента

 
Студентське життя – найпрекрасніша пора. Саме студентські роки самі цікаві і незабутні. Це час наповнений романтикою, безтурботністю.

Студентське життя приносить багато радості. Спочатку людина радіє тому, коли дізнається, що стала студентом, потім нові знайомства та друзі. Від однієї сесії до іншої сесії живуть студенти весело. А скільки всього ще варто пережити.

У кожної людини залишаються хороші спогади про студентське життя. Як готувалися до сесії, як її здавали, і як потім відзначали. Як не вистачало стипендії, як збирали гроші на пачку макаронів. Як збиралися ввечері і співали пісню під гітару, як клеїли шпалери в своїй кімнаті, як ходили в походи.

З роками згадується все найкраще. Найцікавіше життя у тих, хто живе в студентському гуртожитку. Скільки там знайомих і друзів. Особливо цікавий час в ніч перед іспитом, коли відкриваються кватирки, викидаються прив’язані на мотузці заліковки і при цьому супроводжуються заклинаннями «Халява прийди». Заклинання потрібно кричати голосно. Це особливий магічний ритуал, за допомогою якого студенти обов’язково повинні скласти іспит на позитивну оцінку. І кожен студент в це вірить.

Кожна людина, яка була студентом, може пригадати багато цікавих історій зі студентського життя, адже це найцікавіший час.
Vchys: ГДЗ, Решебники , Ответы, Реферати, Твори, ПрезентаціїГДЗ, Решебники и Ответы