Твір-опис кенгуру

 

Твір-опис кенгуру на українській мові Ви можете написати використовуючи подані варіанти.

Опис кенгуру в художньому стилі

Кенгуру – тварина Австралії, яка є символом цього континенту. Сьогодні про кенгуру, напевно, знають усі. І хоч екзотична тваринка живе тільки на австралійському континенті, та побачити її на екранах телевізорів не така вже й рідкість.

Зовні кенгуру – дуже цікаві. Вони відрізняються від решти тварин. Двохметрову тваринку з сумкою на животі не дарма називають сумчастою. Та й сумочка та непроста, з таємницею. Це велика складка із шкіри, для зручного носіння кенгуреняти. Очевидно, ви помічали в зоопарку, як із такої сумки визирає маленька пара оченят. Дитинча народжується крихітним, голим і сліпим. Але знає, що ця матусина особливість захищає його від холоду та небезпеки.

Дорослі кенгуру мають різні забарвлення – від сірого і до червоного. Дві довгі задні лапи дозволяють швидко пересуватися й стрибати на далекі відстані. На лапах у кенгуру по чотири пальці з довгими кігтями. Це допомагає вишукувати смачну траву та здирати кору з дерев. Свою вагу тварини переносять на довгий міцний хвіст, а лапами можуть нанести досить сильний удар.

Цікавим фактом є те, що тропічні мешканці можуть довгий час прожити без води. А свою порцію рідини отримують через їжу. Щодо небезпеки, то в кенгуру є певні пріоритети – швидкість і прудкість. Тому й ворогів ці тварини особливо не мають. Хто ж захоче змагатися з двометровою мускулистою твариною, яка може перестрибнути високу огорожу.

На сьогодні популяція кенгуру є досить велика. Та полювання на екзотичних тварин не припиняються. Тому варто зупинитися, аби наслідки не виявилися фатальними.

Власний твір про кенгуру Ви можете залишити у формі коментарів, щоб допомогти своїм одноліткам.

Vchys: ГДЗ, Решебники , Ответы, Реферати, Твори, ПрезентаціїГДЗ, Решебники и Ответы