Розповідь про Львів для дітей

 

Розповідь про Львів для дітей допоможе написати опис Львова у художньому стилі.

Розповідь про місто Львів

Львів – прекрасний куточок Західної України. Скільки теплих думок і спогадів навіює це місто. Напевно, в усьому світі не знайдеться людини, яка б, відвідавши це місто, не захотіла повернутися знову. Краєвиди, архітектура, привітні мешканці, кава, шоколад – все це маленький список того, чим славиться Львів сьогодні.

Серцем міста по праву вважають його стару частину. Скільки мільйонів пар ніг щороку проходять відомою Площею Ринок. Хтось на роботу, хтось у пошуках пригод, а хтось просто прогулюється на екскурсії. Окрасою ж площі, безумовно, залишається Ратуша – справжній львівський Біг-Бен. Оминути цю красу неможливо. Там, нагорі, відкривається зовсім інший Львів. З висоти пташиного польоту видніються пагорби, позолочені бані і такі старовинні й водночас величні будівлі.

А чи чули ви коли-небудь, що Львів називають містом легенд? Це справді так. Львівська архітектура надзвичайно старовинна. Здається, що кожна стіна дихає історією, кожен елемент приховує безліч цікавих легенд. А величні кам’яні леви зачаїлися чи не на кожному мурі. Вони стоять на обороні, захищаючи своє рідне місто – місто Лева.

Тому, якщо у вас поганий настрій, обов’язково відвідайте Львів. Ця маленька країна шоколаду: чорного, молочного, гарячого, зуміє вмить настроїти на позитивні думки. Місто захоплює, чарує. Сьогодні це жива історія, яка простягається вузенькими вуличками з бруківкою. Львів варто побачити на власні очі, відчути атмосферу, поринути в ритм. І тоді вже не залишиться ніяких сумнівів, що Львів – це любов.

Vchys: ГДЗ, Решебники , Ответы, Реферати, Твори, ПрезентаціїГДЗ, Решебники и Ответы