Твір про хом’яка

 

Опис хом’яка на українській мові допоможе написати твір на тему “Мій домашній улюбленець хомяк”

Твір-опис хом’яка в художньому стилі

А яких домашніх тваринок любите ви? Бо особисто я завжди думала, що мені подобаються собаки. А тут нещодавно отримала в подарунок маленьке пухнасте диво. І назвала я його Тімкою.

Тімка – мій хом’ячок. Він карликовий, тому дещо відрізняється від своїх побратимів. Має яскраво-руде забарвлення з біленьким животиком і крихітні лапки. Буває вмоститься собі на сухеньку травичку й штурхає ними дзвіночок. Так вже хом’ячку він подобається. Лапки тваринки дуже прудкі та рухливі з виразними пальчиками. Вхопить свою здобич і міцно тримає, нікому вже її не віддасть. Також звірятко має маленькі оченятка, схожі на намистинки. Сидить собі, дивиться, вивчає всіх навколо.

Спостерігати за маленьким гризуном – одне задоволення. В обід влаштовує собі справжню трапезу. Всі частування запихає за маленькі щоки. Скільки ж туди поміщається! Дивина! Та Тімка чекає, поки всі розійдуться, так він зможе знайти потаємне місце і насолодиться своїми ласощами. Тоді вже можна буде відпочити, солодко й міцно поринути в сон.

Я дуже полюбила свого маленького друга і майже весь вільний час проводжу з ним. Люблю спостерігати, як він їсть, спить, умивається, крутить свій барабан і змушує посміхатись усю нашу родину.

Власну розповідь про хом’яка Тіму чи художній опис хом’яка Ви можете залишити через форму коментарів.

Vchys: ГДЗ, Решебники , Ответы, Реферати, Твори, ПрезентаціїГДЗ, Решебники и Ответы