Розповідь про каштан

 

Якщо Вам необхідно скласти розповідь про каштан на українській мові Ви можете використати подані нижче варіанти.

 

Казкова розповідь про каштан

Сьогодні зранку маленький каштанчик прокинувся від тривоги. Він розплющив оченята і ніяк не міг зрозуміти, що ж сталося, адже відчуття було неприємне.

Роззирнувшись, він помітив, що впав із гілки, довкола немає його братиків і сестричок, немає міцного гілля, а лише земля и листя.

Каштанчик заплакав, що ж тепер з ним буде, як він буде жити без товаришів, без рідних.

У цей час повз каштан проходили школярі. Галинка побачила маленького каштанчика і забрала з собою. Вдома вона з нього зробила фігурку і поставила поряд із фігурками, які були виготовлені із жолудів та горіхів. Каштанчик перестав схлипувати. Він у теплі, ним захоплюються і у нього з’явилися нові друзі: жолудь і горіх.

Розповідь про каштан 3 клас

Маленький каштанчик упав на бруківку. До каштана прийшла дівчинка Оксанка, яка саме гуляла з батьками в парку.

Вона підняла колючого каштанчика. Поклала його у кишеню. Каштанчику стало тепло і затишно. Він задрімав.

Розповідь про каштан

Коли вчителька на уроці запитала, які дерева нам подобаються, я відразу назвав каштан. Звичайно, це дерево не приносить смачних плодів, як, наприклад, вишня або абрикос, і зовсім не його наряджають веселими передноворічним вечорами. Зате ніхто не зможе залишитися байдужим, побачивши алею квітучих каштанів! Білим і рожевим вогнем горять гігантські “свічки”, запалені навесні в гущі зеленого листя, і у перехожих відразу піднімається настрій і на вустах з’являється посмішка.

Велике зелене листя каштанів схоже на відбитки долонь якихось фантастичних істот. Восени листя жовтіє і опадає, а після так заманливо шарудить під ногами, що хочеться підкидати їх вгору осіннім салютом або стрибати з розбігу в величезні, жовті, хрусткі купи, зібрані працьовитими двірниками.

Коли каштани відцвітуть, на місці свічок з’являються грона колючих зелених кульок. Вони висять серед листя до приходу осені, а потім лопаються, і на дорогу падає велике і маленьке каштанове насіння – теж каштани.

Я вважаю, що каштани прикрашають наше місто і роблять його красивим і затишним.

Розповідь про каштан на українську мову

Одного разу я ходив у ліс. Там ріс дуже гарний каштан. З всіх дерев що там були, мене особливо зачарувала його краса. У лісі він був найгарніший і найяскравіший. Його листя було дуже зелене, гылки тягнулися до сонця. Заввишки він був близько 16-20 метрів. Тому це був дуже високий каштан. Я б не зрівнив з ним навіть володаря лісу, прекрасного і могутнього дуба.

Vchys: ГДЗ, Решебники , Ответы, Реферати, Твори, ПрезентаціїГДЗ, Решебники и Ответы

Схожі Твори-описи

 
 

Залишити коментар

 

Коментарів - всього 0