Опис тюльпана

 

Опис тюльпана в художньому чи науковому стилі на українській мові допоможе Вам написати твір.

 

Опис квітки тюльпан

Тюльпан – чудова весняна квітка. У неї гнучке стебельце та видовжені листки. Квітка цієї рослини складається з пяти ніжних великих пелюсток, які бувають багатьох кольорів.Тюльпан не лише крсива рослинка, а й пахуча. Її аромат приваблює своєю свіжістю та приємністю. Тому ця квітка ціниться людьми у цілому світі.

Опис тюльпана на українській мові

Одна з найвідоміших і найулюбленіших весняних квіток – це тюльпан.

У нього довге та міцне, але гнучке стебельце, і широкі видовжені листки, які розташовуються попарно.

Квітка тюльпана має п ять довгих ніжних пелюсток. Вони бувать у різних рослин різного кольору : від білого до синє – чорного.

Коли сонце сходить, то ці пелюстки відкривають теплу і світу своє чорне денце з пахучими тичинками. А як темнішає або збирається дощ, то квіточка закривається, ніби захищається від негоди та темряви.

Тюльпан пахуча рослинка. У неї ніжний, приємний аромат.

Ця квітка дуже ціниться не тільки в нашій країні, але й по всьому світу.

Опис весняної квітки тюльпан

Тюльпани – це мої улюблені квіти. Ранньої весни крізь землю пробиваються їхні гострі листочки, а коли теплішає, тюльпани випускають бутони. Спочатку вони зелені, і зовсім не зрозуміло, якого кольору квітка розпуститься згодом. Потім поступово тюльпан набирає колір, і одного дня розкриває своє чудове обличчя назустріч сонцю. Знизу всередині голівки пелюстки жовтого чи білого кольору, а також тичинки й маточка – виразні, яскраві. Пелюстки в тюльпана бувають різними, красивої форми, інколи гострі, інколи схожі на сердечка. Є дуже багато сортів тюльпанів, навіть чорні з порваними оксамитовими пелюстками.

Власний твір-опис тюльпану Ви можете залишити в коментарях, щоб допомогти своїм одноліткам.

Vchys: ГДЗ, Решебники , Ответы, Реферати, Твори, ПрезентаціїГДЗ, Решебники и Ответы