Мої улюблені квіти ромашки

 

Есе красуня-ромашка відома своєю природною красою та лікарськими властивостями. Цей твір “Мої улюблені квіти ромашки” нагадає як виглядає ромашка і які особливості цієї рослини.

Мої улюблені квіти ромашки

Ромашка – сонячна і красива квітка. Ми звикли вважати, що ця рослина росте на наших полях і луках. Безперечно, в нашій країні цю квітку можна зустріти всюди. Однак вона також поширена в Європі, Австралії, Південній Африці та Америці.

Ромашка – дивовижна квітка. Вона має жовту круглу серединку, яка оточена білими пелюстками. За своїм зовнішнім виглядом ромашка нагадує сонечко з променями. Висота квітки досягає 40-60 см. При цьому стебло тонке і гіллясте з вузенькими довгими листочками.

Цвіте ромашка досить тривалий період часу – з травня по вересень.

У світі росте 25 різних видів рослин. Деякі з них декоративні, а деякі здавна використовуються в народній та офіційній медицині. Наприклад, аптечна ромашка використовується у вигляді чаю, який заварюють при простудних захворюваннях, розладі травлення, нервових розладах і багатьох інших серйозних недугах.

Смак відвару з ромашки ніжний і приємний. Крім цього в косметології ця універсальна рослина теж активно використовується. Ромашка корисна для шкіри, а приготовані на основі квітки шампуні, бальзами та мило цільще впливають на шкіру і волосся.

Ця унікальна квітка протягом багатьох століть надихала художників і поетів. Зображення ромашки можна спостерігати на полотнах художників, і оспівана вона у віршах поетів.

Vchys: ГДЗ, Решебники , Ответы, Реферати, Твори, ПрезентаціїГДЗ, Решебники и Ответы