Опис літа в художньому стилі

 

Красивий короткий опис літа в художньому стилі для дітей можна написати використовуючи цей приклад. Твір “Опис літа” допоможе розповісти про цю чудову пору року.

Опис літа в художньому стилі для дітей

Всім відомі чотири чудові сезони – літо, осінь, зима і весна. Кожна пора прекрасна, унікальна і має свої переваги.

Багато хто любить літо. Чим же воно привабливо? Звичайно своїми теплими, сонячними днями, довгими прогулянками разом з друзями. А ще літом можна ходити в походи, їсти морозиво на вулиці та насолоджуватися різноманітними фруктами, ягодами й овочами. Літо прекрасно тим, що можна позасмагати на сонці, можливістю поїхати на річку чи море з батьками чи друзями.

Літні дощі теплі, після них вся природа розквітає ще більше. Урожай стигне в садах-городах, а в лісі можна збирати горіхи, ягоди і гриби.

Літо відрізняється тривалістю дня і ночі. Дні тривають довго, а ночі короткі й пролітають швидко. Вся природа живе повним життям. Дикі тварини насолоджуються цим періодом не менше за людей. Звичайно, адже у них є багато їжі. У лісах і полях багато рослинності, комах і різної живності.

У літню пору лунають неймовірні трелі птахів. На яскравому, блакитному небі світить сонечко, обігріваючи своїм теплом все на Землі.
Особливу насолоду ми відчуваємо, дивлячися на квіти, які цвітуть і на луках, і на полях, і на міських клумбах. Влітку ми можемо спостерігати все розмаїття кольорів.

Літній сезон ділиться на три прекрасних місяці – червень, липень і серпень. У кожного місяця є свої індивідуальні особливості. Але кожен з них по-своєму чудовий.

У червні літо починає входити у свої права. Багато рослин цвітуть і радують своїм виглядом всіх. Птахи особливо гарно співають в цей місяць.

У липні починає достигати урожай. Можна їсти багато видів ягід. Одна з найсмачніших – це полуниця.

Серпень закінчення літньої пори, час збору врожаю. Кавуни, дині та інші фрукти, і овочі радують людей та дають змогу приготувати запаси на зиму.

Літній сезон прекрасний тим, що у всіх школярів починаються літні канікули. А у дорослих – відпустка. Більшість сімей їдуть відпочивати на море або в інші прекрасні місця і країни.
Літо – прекрасна пора. Воно радує кожного своїм теплом, світлом, достатком і яскравістю фарб.

Vchys: ГДЗ, Решебники , Ответы, Реферати, Твори, ПрезентаціїГДЗ, Решебники и Ответы