Опис іграшки. Твір-опис улюбленої іграшки

 

Твір опис улюбленої іграшки можна написати використовуючи нижче подані варіанти.

 

Опис іграшки. Твір-опис улюбленої іграшки

Опис іграшки ведмедика

Майже всі діти люблять іграшкових плюшевих ведмежат. У магазині можна купити як зовсім крихітного, так і дуже великого ведмедя.
З цієї милою м’якою іграшкою малюки люблять спати вночі. Зазвичай ведмежат шиють зі штучного хутра коричневого кольору, але бувають іграшки й інших кольорів. Усередині ведмедя набивають ватою або іншим пружним наповнювачем.
Для того, щоб ведмедик виглядав особливо привабливо, йому пов’язують яскравий шовковий бантик.
——–

Опис ляльки в художньому стилі

Ляльки бувають найрізноманітнішими. Зустрічаються пластмасові, порцелянові, в’язані та навіть дерев’яні ляльки. Найкрасивіші ляльки одягнені в ошатне вбрання і мають модну зачіску.
Часто ляльок роблять схожими на персонажів популярних мультфільмів. Деякі сучасні ляльки вміють розмовляти або рухатися.
——–

Опис іграшки солдатик

Хлопчикам часто дарують іграшкових солдатиків. З солдатиків можна зібрати безстрашну армію і влаштовувати видовищні битви.
Раніше солдатики були металевими, а зараз їх роблять з різнобарвної пластмаси. Фігурки солдатиків одягнені у військову форму і забезпечені зброєю.

Опис іграшки машинки

Іграшкові машини дуже схожі на ті автомобілі, які ми бачимо щодня на вулиці. У них є круглі колеса, капот, вікна та двері. Але іграшкам часто домальовують смішні очі, які так люблять маленькі діти.
Малюкам краще підійдуть легкі пластмасові моделі, а хлопцям постарше будуть цікаві колекційні копії справжніх машин.

Опис матрьошки

Матрьошка – барвиста розписна лялька, всередині якої, як в коробочці, лежать ляльки поменше. Її придумали багато років тому.
Зараз, як і багато років тому, матрьошки розписуються вручну. Їй малюють квітчасту хустинку, рум’яні щоки і святковий сарафан. На кожній ляльці видно кропітку працю художника.

Моя улюблена іграшка динозавр

У мого маленького племінника є величезний гумовий динозавр. У нього гострі білі зуби і чіпкі кігті на лапах. Тіло динозавра забарвлене помаранчевою та коричневою фарбою. Якщо натиснути динозавру на голову, лунає гучний рик.
Динозавр досить страшний, але племінник його зовсім не боїться.

Vchys: ГДЗ, Решебники , Ответы, Реферати, Твори, ПрезентаціїГДЗ, Решебники и Ответы