Твір про Львів

 

Твір про Львів допоможе написати опис Львова та дізнатися багато цікавого.

Твір опис місцевості Львова

Я давно мріяла відвідати Львів. Вже декілька років марила поїздкою до культурної столиці України, але все ніяк не виходило – то мама на роботі, то тато, то брат захворів, то ще якась незручність. Але несподівано мені випала можливість відвідати це неймовірне місто – клас моєї подруги Олени збирався їхати у Львів. За декілька днів до від’їзду одна з дівчаток відмовилась від поїздки, але місце для неї вже було замовлено. Олена запропонувала взяти мене замість тієї дівчинки. Я розповіла про цю нагоду мамі і дуже сподівалась, що вона дозволить мені їхати у Львів з класом Оленки. Мама знала, що я давно хочу відвідати це місто і тому відпустила мене. Через декілька днів наш автобус вже прямував до Львову.

Ми не замовляли екскурсію – всю нашу подорож спланувала Алла Михайлівна, класний керівник Оленки. Почали ми своє знайомство зі Львовом з його візитівки – Національного академічного театру опери та балету імені Соломії Крушельницької. Саме він зображений на купюрі номіналом 20 гривень. Ми навіть фотографувались з “двадцятками”! Це було дуже весело!

Після театру ми пішли до Львівського історичного музею. Багато хто з Оленчиних однокласників думав, що це буде нудно, але екскурсовод розповідав про експонати музею дуже цікаво, а кожен з класу знайшов якусь цікавинку серед експонатів для себе. Потім ми відвідали ще один музей – Аптеку-музей “Під чорним небом”. Мені було дуже цікаво побачити аптечні експонати, а найбільше запам’ятались фармацевтичні ваги. Далі ми йшли містом і роздивлялись неймовірно гарні будівлі, церкви і собори. Найбільше мені сподобались Домініканський монастир, Вірменський кафедральний собор та Церква Святих Ольги та Єлизавети.

Ми опинились у серці міста – на Площі Ринок. Тут надзвичайно колоритно! Звичайно ж, ми піднялися на міську Ратушу. Вид з Ратуші на Львів просто неймовірний! В мене аж подих перехоплювало від цієї краси!

Обідати ми вирішили у знаменитих “Львівських круасанах” і не помилились з вибором – вони надзвичайно смачні! Я вибрала солодкий круасан з малиною та м’ятою – несподіване поєднання солодкої малини і свіжої м’яти мені дуже сподобалось! Далі ми завітали в Італійський дворик. Там дуже гарно! Ми зробили неймовірну кількість фото! А потім ми пішли на ринок “Вернісаж” і накупили дуже багато сувенірів!

Надвечір ми пішли до гори “Високий замок”. Підійматись було доволі важко – ми вже були трохи втомлені, ще й підйом доволі крутий. Але з верхівки ми спостерігали неймовірну панораму Львову! Ще й встигли побачили чарівний захід сонця!

Увечері ми зігрівались гарячим шоколадом у “Львівській майстерні шоколаду” – ще одне смачне місце Львову. А потім, переповнені враженнями, ми повертались додому. Львів надовго залишився в моєму серці. Я обов’язково туди повернуся, щоб побачити ще більше!

Vchys: ГДЗ, Решебники , Ответы, Реферати, Твори, ПрезентаціїГДЗ, Решебники и Ответы